вторник, 29 януари 2013 г.

Superhosting.bg

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг фирма в България. Компанията ни е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.
Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар. СуперХостинг.БГ разполага с офиси в град София и търговско представителство в град Варна, като за клиентите си предлагаме множество различни и удобни начини на заплащане. Параметрите на предлаганите услуги са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой клиенти в различните пазарни сегменти.

Нашето портфолио включва пълната гама хостинг услуги:

  • споделен хостинг;
  • Linux хостинг и ASP.NET/Windows хостинг решения
  • регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD) ;
  • наети (dedicated) сървъри;
  • виртуални сървъри (VPS);
  • издаване и инсталиране на SSL сертификати
  • услуги свързани с популяризация на уеб сайтове;
  • корпоративни хостинг решения и др.
В списъка с по-забележимите събития в историята на нашата компанията са откриването на търговско представителство в град Варна, придобиването на хостинг дейността на "Диекс България" ООД (dxbg.com) и "Интернет Корпоративни Системи" (www.icsbg.net), както и спечелване на първото място в категория "Услуги" на най-престижния уеб фестивал - Албена 2008. Сред по-интересните мероприятия, на които СуперХостинг.БГ участва и оказва подкрепа в качеството си на спонсор, са БГ Сайт през 2008, 2009 и 2010 г., P2P Конференцията през 2006, 2009, 2010 г., Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране 2008, 2009 и 2010 г., Start UP IT форум 2009, SEO конференция 2009 и 2010 г., Уеб Експо 2009 и 2010 г. и др. От 2007 г. сме пълноправен член на Българската Уеб Асоциация.

Основна цел на компанията ни е предоставянето на ефективни и надеждни решения на клиентите, избрали нашите услугите. За изпълнението на тази цел, ние разчитаме на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти, както и на изключително качествена и проверена техника с гарантиран произход. От самата си появява на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се хостинг компания. За това безспорно говори фактът, че в средата на 2010 г. компанията ни поддържа повече от 23 000 активни уеб сайта и е регистрирала за нашите клиенти над 25 000 домейна.

Само за пет години от старта на дейността ни, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ зае първото място в класацията по брой хостнати домейни на българския пазар. Данните се базират на представителна международна класация (www.webhosting.info) и се формират на база брой реално хоствани домейни.

В отговор на постоянно увеличаващия се брой клиенти, ние непрекъснато разширяваме гамата на предлаганите услуги, своя екип и техническата квалификация, за да гарантираме най-доброто качество на обслужване в България и светкавична реакция при всеки възникнал проблем. Разширявайки своя екип от професионалисти, ние се стремим да дадем шанс на много млади български специалисти да намерят своето призвание в IT сектора и в нашата компания.Изборът на правилният хостинг провайдър е една важна стъпка в развитието на Интернет бизнеса.През цялото време, от своя официален старт до момента, СуперХостинг.БГ стриктно поддържа регламентираните параметри на своите услуги и демонстрира отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. В резултат на това компанията спечели хиляди лоялни и удовлетворени клиенти, които на практика са най-добрата визитка на фирмата. Екипът на СуперХостинг.БГ знае, че услугите които предлага са от ключово значение за всеки Интернет бизнес. Ето защо компанията се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез професионализмът си помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти.

0 comments:

Публикуване на коментар