вторник, 29 януари 2013 г.

Hostsean.bg

Hostsean.bg е млада, динамично развиваща се българска хостинг компания, която стремително излиза на предни позиции в областта на предоставяне и поддръжка на хостинг услуги. Компанията ни е основана в края на 2009 година, но бързо набира сили като един от надеждните и стабилни хостинг провайдъри в страната. Ние сме екип от млади, амбициозни и можещи хора, твърдо решени да следват целите си и да удовлетворят желанията и изискванията на своите клиенти.

Нашата цел

Ние, от Hostsean.bg знаем, че единствено качествените услуги и коректното отношение ще ни направят Ваши партньори и затова работим здраво, за да се докажем. Предлагаме пълната гама от хостинг услуги като уеб хостинг решения, домейни, споделен хостинг пакети, наети и виртуални сървъри, както и индивидуални хостинг решения по желание на клиента. Наред с всичко това ние предлагаме 24/7 часова техническа поддръжка,първа реакция до 15 минути при подаден сигнал за възникнал проблем, висококачествен хостинг и сигурност на Вашите данните .

Защо HostSean

Ние сме изцяло на ваша страна, доверете ни се. Независимо какви са изискванията Ви, ние сме насреща, за да ги превърнем в реалност. Нашите специалисти ще ви изслушат и ще намерят най- подходящото решение, за да получите точно това, от което се нуждаете. Наясно сме колко е важно Вашият уеб сайт да е достъпен по всяко време на денонощието, затова нашият технически екип работи денонощно, за да осигури на Вас и вашите потребители 24 часов безпроблемен достъп. Нашата основна мисия и цел е да предоставим на всеки един наш клиент ефективни, надеждни и сигурни решения, подплатени с безпроблемна техническа поддръжка. За да осъществим тази си цел, ние работим здраво, всеотдайно и с грижа към всички наши партньори.

0 comments:

Публикуване на коментар