вторник, 29 януари 2013 г.

Smshosting

Тук ще откриете богат набор от услуги, задоволяващи всеки вкус! Поръчките и заплащането им се извършват главно чрез СМС, но също така поддържаме и заплащане по банков път, чрез пощенски запис или електронен чек, през ePay, PayPal и AlertPay! Благодарение на иновативните методи на СМСХостинг.БГ Вие си спестявате време и нерви и можете да избегнете сблъсъка с банки, парични преводи и всякакви други разплащателни схеми и системи.

СМСХостинг.БГ дава пълна свобода на избор на всеки потребител! За всяка услуга са възможни гъвкави планове, способни да удовлетворят всяко ваше желание! Услугите, за които заплатите, се активират и могат да бъдат използвани веднага след самата поръчка! Освен това, при доплащане на услуга, Вие получавате специални бонуси!

Сървърите на СМСХостинг.БГ са със Unix платформи (Linux - CentOS, Ubuntu) и са разположени в най-добрия колокационен център в България – Telepoint – наред с имена като Vivacom, ABV.BG и много други.
Екипът на СМСХостинг.БГ постоянно работи над нови проекти – нови услуги, подобрения на настоящите, промоционални пакети, интерфейс и др. За да сте в час с нововъведенията можете да следите нашата официална Facebook страница, както и Блогът на СМСХостинг.БГ, който ще намерите в сайта. Там ще получавате подробна информация за всяка направена промяна и ще откриете някои полезни статии! СМСХостинг.БГ работи за Вас!

Нещо Ви смущава или не Ви е ясно? Нашият екип е на ваше разположение! При проблем, нужда от съвет, консултация, информация или помощ, Вие можете да се свържете с представител на СМСХостинг.БГ по телефона или като изпратите e-mail. Повече информация можете да намерите в посочените контакти в сайта.
СМСХостинг.БГ се грижи за своите клиенти и екипът ще Ви обърне подобаващо внимание!
Ние предлагаме услуги с високи параметри на конкурентни цени. В СМСХостинг.БГ Ви очакват приятни изненади и изключително промоции! Това е мястото, където високото качество и ниските цени вървят ръка за ръка!

0 comments:

Публикуване на коментар