вторник, 29 януари 2013 г.

Host.bg

9 причини да предпочетете услугите на Host.bg
1. Сигурност и надеждност
Можете да ни се доверите - хостингът на Host.bg е надежден и сигурен, за което свидетелстват нашите над 13 000 клиенти. Ние ви предлагаме:
- сигурни сървъри с всички мерки за защита на информацията от вашия сайт
- всекидневен пълен backup (изготвяне на архивно копие) на цялата информация от сайта ви - уеб страници, скриптове, бази данни и пр., така че при необходимост сайта ви да бъде веднага възстановен
- 24/7/365 наблюдение на системите и денонощна техническа поддръжка по телефон и тикет система.

Мрежата на Host.bg е двойно подсигурена, като двете връзки работят независимо и паралелно. Дори и при отпадането на една от връзките, другата осигурява връзка на сървърите до 10 секунди.
2. Денонощна техническа помощ, голям обем помощна информация
Host.bg предоставя голяма база данни с помощна и техническа информация на info.host.bg. 24 часовата техническа помощ е екип от добре обучени и амбицирани професионалисти, готови да Ви помогнат. При необходимост Вие ще получите информация и помощ:
- от нашата секция с помощна информация и отговори на често задавани въпроси
- на денонощен телефон 0887 88 99 66
- в денонощно обслужваната тикет система, където може да изпратите запитване от www.host.bg или от секция ‘техническа помощ’ от контролния Ви панел. Времето за реакция обикновено е до 5 мин, като гарантираният максимум е 30 мин. Системните администратори и специалистите от техническа помощ са на разположение 24/7/365, делник, празник, Коледа, Нова Година или Великден.
3. Скорост на свързаност
Цялата мрежа на Host.bg e гигабитова. Сървърите се намират в telepoint.bg - най-бързо развиващият се колокейшън център в София, България. Мрежата покрива канал от 15 000+ Mbps пиъринг и 250Mbps международна свързаност.
4. Пълен контрол, лесно управление
Host.bg предлага на своите клиенти изключително удобен и лесен за ползване контролен панел, изцяло наша собствена разработка, чрез който клиентите могат лесно да администрират сайта си и да упражняват пълен контрол над хостинга и домейна си:
- DNS административен модул за насочване на домейна чрез A, MX и CNAME записи
- домейн инфо модул, откъдето може да се променя информацията за собственика на домейна и да се насочва домейна чрез въвеждане на Nameservers (NS)
- фреймов forwarding на домейн
- насочване на няколко домейна към една страница от модула за паркиране на домейни
- лесно публикуване на уеб страници чрез FTP, през файлов мениджър или чрез FrontPage Extensions
- phpmyadmin и SSH за администриране на MySQL бази данни.
5. Професионални бизнес комуникации
Host.bg предлага на своите клиенти уеб базирана електронна поща, изцяло наш собствен продукт, за осъществяване на техните бизнес контакти и изграждане на по-престижен фирмен облик чрез ползване на имейл адреси с фирмения домейн. Ние предлагаме следните възможности:
- уеб базиран e-mail клиент
- създаване и менажиране на пощенските акаунти през модула email потребители на контролния панел
- пренасочване на писма от една пощенска кутия към друга или към множество пощенски кутии
- получаване на писма с въведен грешен e-mail адрес
- настройване на автоматичен отговор
- задаване на постоянен подпис
- прикрепване на файлове към писмо
- POP3/SMTP сървър за менажиране на пощенския акаунт от персоналния компютър чрез имейл клиент от рода на Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live, Eudora и др.
6. Изграждане на висок професионален имидж
Host.bg предлага всички ресурси, които способстват за изграждането на безупречен професионален имидж пред вашите клиенти и колеги:
- ваше уникално домейн име, на което вие сте действителния собственик
- ваши уникални електронни пощенски адреси с вашия домейн
- професионално изглеждащ уеб сайт, форум, галерия
- непрекъсната техническа поддръжка, за максимален uptime на вашия уеб сайт.
7. Оптимално съотношение: цена - качество
Параметрите, качеството, техническата поддръжка - цена: съотношението е оптимално. Политиката на Host.bg е реинвестиране на цялата реализирана печалба с цел усъвършенстване на услугите си. Инвестиции в технологии, хардуер, екип.
8. Uptime - 99.995% !!!
Независимият мониторинг на Host.bg отчита 99.995% ъптайм - най-доброто на българския пазар.
9. Ясен фокус
Host.bg е тясно профилиран в предлагане на услуги, които са тясно свързани с уеб хостинг - домейни, сървъри, интернет реклама. С изграден ясен фокус и заложени краткосрочни и дългосрочни стратегически цели, Host.bg е един сигурен партньор за дългогодишно онлайн присъствие на вас, вашия бизнес и услуги.

0 comments:

Публикуване на коментар